Home alone 1.


Första gången jag är ensam hemma på kvällstid. Lite läskigt. Darling ska prova lyckan på casinot igen så vi får hoppas han vinner ihop till en ny dörr... Jag ska passa på att skriva lite på kursuppgifterna så det inte blir så stressigt nästa vecka eftersom vi ska iväg.. Mer om det kommer sen, var sak har sin tid (Jag har väldigt svårt för sånt, jag skulle kunna planera jullovet redan idag men då suckar han högt och himlar med ögonen).

Så nu ska jag skriva om interkulturell kommunikation, sedan ska jag kolla på första lektionen på fotokursen och om jag orkar ska jag efter det titta på någon film som jag har kvar på datorn. Fast jag var uppe vid åtta så jag kanske somnar istället vi får se. Att stå tre timmar och kolla när en spanjor fixar ett dörrlås (på min second breakfast-timme, åh!) tar på krafterna.
Och så ska vår uthyrares flickväns syster komma hit med nyckeln till brevlådan. Så ni kan skicka massa post menar jag. ;)

Trevlig kväll!



PS. En positiv sak kom iallafall ur dagens nyckelepisod: vi hann bli lite bekanta med några av grannarna i huset som hann gå både ut och in igen innan dörren var på plats. Det är alltid bra.



Kommentarer
Postat av: Marie

Vi har ju skickat post så jag hoppas att ni får den, jag trodde den hade kommit fram. Vi skickade den i måndags..

Lycka till med pluggandet! Hoppas att han vinner storkovan!

Kram mamma

2010-09-02 @ 21:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0