Ensamheten, igen.


Sitter hemma och ugglar medan han är på casinot. Ganska så tråkiga kvällar måste jag säga, får ingen riktig ro. Är inte lika mysigt som ensamma myskvällar i Växjö direkt. Kanske beror på att man inte har nån mysstämning här och inte heller orkar man lägga speciellt mycket energi på att göra det till en trevligare lägenhet. Det finns ju det nödvändiga men inte mycket mer. Inga levande ljus, ingen filt, ingen tv..

Man känner sig inte lika hemma helt enkelt. För att jag ska trivas en längre tid krävs nog lite fix och trix så lägenheten känns min. Nu är den vår men när han inte är här känns det mest trist och tomt. Dessutom blir jag så nojjig ibland på kvällarna för det är så extremt lyhört så jag tror att ljuden kommer från vår lägenhet när det är grannen som meckar.


Fast visst, jag kan iallafall kolla på Dexter som jag har laddat ner. Det är en ganska bisarr serie. Och plugg har jag på lager.

Eller så kan jag visa bilder från dagens...  




..PROMENAD I GRÁCIA




(Utställningen är inte i Grácia utan på väg dit, men det var fina bilder från Kataloniens olika regioner så den får vara med ändå.)




(Trädgården är inte heller i Grácia..)





























* Volem dormir betyder vi vill sova. Lite roligt tycker jag. Ett tydligt tecken på var det är livat om nätterna och var man nog inte vill bo om man inte vill få sin nattsömn störd av diverse sammankomster på gatan..

 



Nu ska jag försöka sova.


Kommentarer
Postat av: lillebror

Mysiga hus, lite mer sånt på våra breddgrader hade inte skadat

2010-09-23 @ 17:44:25
Postat av: pia

fina bilder du tar

2010-09-23 @ 23:25:56
Postat av: Sandra (lillasyster)

usch jag lider med dig frida! det är riktigt drygt att sitta själv hemma och vänta på gubben!! men man får försöka vända det till ngt positivt och skämma bort sig själv istället :D jag brukar titta på typ sex and the city och baka ngt gott till mig själv! hehe...



här har du annars förslag på olika sidor med massa serier om du inte redan har upptäckt dem ;)



http://tvshack.cc/tv/

http://www.fastpasstv.com/tv

2010-09-26 @ 18:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0