Andorra del II.



Här kommer del II i Andorra-storyn.


Cliffhangern från senast var ju om vi skulle lyckas hitta något ätbart när sportbaren uteblev.

Och jo, vi hittade mat. På en så gott som tom restaurang/café fick vi lite pommes/sallad och en köttbit, skapligt mätta blev vi åtminstone. Efter det traskade vi till hotellet, men eftersom kvällen var ung och solen sken ville Magnus traska en bit efter den väg cyklisterna skulle åka. Så vi gick efter en smal och kurvig väg tills det inte fanns någon antydan till gångväg kvar och vände sedan hem.



Onsdag


Efter en hotellrumsfrukost (egenkomponerad) som mestadels bestod av frukt och vatten tog vi linbanan upp till Vall Nord för att kolla in området där allt skulle ske. Just idag var det gratis att åka upp med tanke på cyklingen.




Väl uppe hade man en fin utsikt över bergen omkring, och här fanns ett stort äventyrsland med mountainbikebanor i skogen, linbanor och massa olika lek- och klätterställningar för barnen.





(Obs! Detta är INTE hela den äventyrspark jag nämnde.. Jag tog inte något kort på den.)




Café och restauranger fanns såklart.



Som de turister vi är så hade vi shorts och t-shirt medan resten av befolkningen gick i jeans, vilket inte var så dumt tänkt när vi efter ett tag såg att tempen låg på 14 grader..






Färskpressad juice och cafe con leche.



Loppet i sig lämnar jag över till M att ta hand här på bloggen om men här är några bilder från när vi är på väg ner i backen för att få en bra plats.








Slut för nu...




Kommentarer
Postat av: pia

Vilka härliga bilder!!

2010-09-12 @ 23:29:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0